Gara Kosovare për MOS

UBT dhe Certiadria këtë vit për herë të parë e organizojnë Garën Kosovare për MOS.
Të drejtën e pjesëmarrjes kanë të gjithë shtetasit e Kosovës nga mosha 13 deri 22 vjeqare, përkatësisht të gjithë nxënësit të shkollave fillore, të mesme , si edhe studentët e fakulteteve, ku pjesëmarrësit do të kenë mundësi t’ i tregojnë shkathtësitë e tyre në njohurin e aplikacioneve
Word, Excel dhe PowerPoint (versioni 2016 ose 2019 ) .
Fituesit e Garës Kosovare në MOS do të fitojnë mundësinë të marrin pjesë në Garën Botërore Microsoft Office Specialist 2019.
A JE I GATSHËM/ E GATSHME TË JESH KAMPION I MICROSOFT?

Microsoft Office Specialist

gara botërore 2017

Gara botërore Microsoft Office Specialist, e organizuar nga Certiporti Inc., paraqet garën globale që i teston shkathtësitë e nxënësve në Microsoft Word, Excel dhe PowerPoint nga MS Office 2016 ose MS Office 2019. Me pjesëmarrjen në garë ju do të fitoni rastin e shkëlqueshëm t’ i tregoni shkathtësitë tuaja, të argëtoheni, të lëni përshtypje pjesëmarrësve të tjerë edhe ta përfaqësoni Kosovën në botë dhe të merrni mirënjohjen.
Gara botërore për Microsoft Office Specialist mbahet 15 vite me radhë, çdo vit në SHBA. Këtë vit do të mbahet në Anahaim USA

SHPËRBLIME

Listë rangimi

Rregulla

Pyetje të parashtruara më shpesh

Agjenda

KONTAKT

Organizatori i garës

hei

certiadria

SPONZORET

SPONSOR MEDIAL

KLAN

×
×