Kush mund të marr pjesë?

Të drejtën e aplikimit dhe të pjesëmarrjes e kanë të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, si edhe të gjithë studentët të fakulteteve, nga mosha 13 deri 22 vjeqare. Gara në Kosovë zgjatë deri me 15 Qershor, 2018.

Cilat provime është nevojshme të japen për pjesëmarrje?

Zgjidh një prej provimeve vijuese, kalo provimin dhe merr pjesë!

  • Microsoft Office Specialist Word 2013
  • Microsoft Office Specialist Excel 2013
  • Microsoft Office Specialist PowerPoint 2013
  • Microsoft Office Specialist Word 2016
  • Microsoft Office Specialist Excel 2016
  • Microsoft Office Specialist PowerPoint 2016
×
×